24 mei 2016

Nieuwe website!

Van harte welkom bij Van Dijk Makelaars

Met trots lanceren wij officieel onze nieuwe website www.vandijkmakelaars.nl . Op deze geheel vernieuwde site staan kopers en verkopers écht centraal! Ook aan bezoekers via smartphones of tablets is gedacht. Tevens is Van Dijk Makelaars zich meer gaan richten op Social Media zoals Facebook, Pinterest en LinkedIn. Onze woningaanbod wordt nóg beter en op meerdere manieren getoond.

UITGEBREID ZOEKEN NAAR JE IDEALE WONING

John van Dijk van Van Dijk Makelaars: “Onze nieuwe site is veel persoonlijker geworden, wat perfect aansluit bij de manier waarop we met onze klanten samenwerken. We hebben heel goed onderzocht waar kopers en verkopers behoefte aan hebben Zo kunnen bezoekers met slimme filters heel gedetailleerd zoeken naar hun ideale woning. Daarnaast is het mogelijk om via andere ingangen te zoeken naar woningen. Bijvoorbeeld via Funda of Facebook. Daarnaast is alle informatie veel visueler geworden, mede dankzij onze Pinterest pagina. Natuurlijk profiteren ook verkopers van onze nieuwe website: hun woning wordt optimaal gepresenteerd.

Neem nu zelf snel een kijkje op www.vandijkmakelaars.nl !

U kunt ons volgen via Facebook, Pinterest en LinkedIn

Terug naar Nieuws