4 juli 2016

Nieuws juli 2016

De zomer komt er aan! Maar… moet je jouw huis nu in de vakantie te koop gaan zetten, of juist vlak daarna?

Nog even werken en dan heerlijk genieten van een welverdiende vakantie! We kijken hier allemaal naar uit.
De zomermaanden zijn bij uitstek de maanden om langer buiten te blijven, op vakantie te gaan of iets anders te ondernemen.

Is dat dan wel een goed idee om je huis in de verkoop te doen, is een hele terechte vraag.
Wij zijn van mening dat juist in deze tijd waarin de smartphones en tablets volop worden gebruikt, iedereen liggend aan het zwembad of vanaf het strand op zijn gemak gaat rondneuzen op Funda.nl of op social media en zo geïnspireerd raken. Terug van vakantie moeten de plannen natuurlijk ten uitvoer worden gebracht en staan wij met het hele team klaar om te gaan bezichtigen. Jouw woning dus in de zomervakantie al in de verkoop? Misschien helemaal zo gek nog niet! Advies nodig over wat verstandig is? Bel of mail gerust!

Wij wensen iedereen een mooie zomer toe!

Terug naar Nieuws