21 augustus 2017

Van Dijk Makelaars gaat voortaan verder onder de naam Thoma van Dijk Makelaars

Vanaf aanstaande maandag 21 augustus 2017 gaat Van Dijk Makelaars verder onder de naam Thoma van Dijk Makelaars. Daarnaast start Thoma van Dijk Makelaars vanuit een nieuw kantoor aan de Keppelseweg 15 in Doetinchem.

John van Dijk, directeur Thoma van Dijk Makelaars: “Wij werken inmiddels al jaren samen met de toonaangevende Thoma Post Groep, samen hebben we negen vestigingen, van Amsterdam tot Twente en nu ook de Achterhoek. Samen met de vestigingen in Lochem en Zutphen kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn in de gemeente Bronckhort, Berkelland en Winterswijk.

De bij u vertrouwde namen van Anouk Jacobs van den Hof, Reinier Avenarius en John van Dijk zijn ook na de naamswijziging het aanspreekpunt. De bekende telefoonnummers en e-mailadressen veranderen niet.

Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan

Denk je erover om je huis te verkopen en wil je kennismaken met Thoma van Dijk? Vul dan onderstaand formulier in en vraag onze gratis waardebepaling aan. We komen graag een keer langs voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning

Terug naar Nieuws