7 juni 2018

Siebelink Makelaardij en Thoma van Dijk Makelaars bundelen hun krachten!

Want twee makelaars weten meer dan één.

Thoma van Dijk Makelaars en Siebelink Makelaardij bundelen hun krachten en gaan per 11 juni verder onder de naam Thoma van Dijk Siebelink Makelaars.

Samenwerking
Thoma van Dijk Makelaars werkt nauw samen met de landelijke Thoma Post Groep die werkzaam is in een groots opgezette regio: van Amsterdam tot midden en oost-Nederland. Door de samenwerking en wederzijdse ondersteuning kan er nog meer aandacht worden geschonken aan onze opdrachtgevers. “Als echte vakidioten maakt dit, dat we ontzettend uitkijken naar de tijd die na de verhuizing gaat volgen”, aldus Jan Siebelink.

Regio Achterhoek is het werkgebied van Thoma van Dijk Siebelink Makelaars. Het team, vol met expertise en ervaring, is helemaal klaar voor de dynamische woningmarkt.

Locatie en contact
Vanaf 11 juni 2018 gaat Thoma van Dijk Siebelink makelaars werken vanuit de nieuwe locatie gevestigd aan de Keppelseweg 15 in Doetinchem. Wil je ons bereiken? Dit kan via 0314-36 62 62 of  via een mail naar welkom@tvdsmakelaars.nl.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan

Denk je erover om je huis te verkopen en wil je kennismaken met Thoma van Dijk Siebelink? Vul dan onderstaand formulier in en vraag onze gratis waardebepaling aan. We komen graag een keer langs voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning.

Terug naar Nieuws