24 februari 2020

Beter wonen en werken in de Achterhoek

De krapte op de woningmarkt heeft Nederland in zijn greep. Ook in de Achterhoek speelt het probleem. Er is veel meer vraag dan aanbod en die tendens zal de komende jaren doorzetten, zo is de verwachting. Een makelaarskantoor kan juist nu het verschil maken. Thoma Van Dijk Siebelink Makelaars heeft kennis van zaken, weet de weg en is echt bij de tijd.

De huizenprijzen stijgen explosief en de rek is er nog niet uit: hét moment om je woning te verkopen. Belangstellenden staan in de rij en overbieden elkaar.
Hoe ga je daar mee om als verkoopmakelaar? De specialisten van Thoma Van Dijk Siebelink Makelaars weten precies hoe te handelen. Ze zorgen er zo voor dat je maximaal rendement
uit je woning haalt. Uiteraard speelt de prijs een belangrijke rol bij onderhandelingen. Maar er worden ook duidelijke afspraken gemaakt over voorwaarden als de verkoop van de eigen woning
of financiering. “Een goede makelaar verdient zichzelf terug”, vertelt Jan Siebelink.

Slagkracht

Met tientallen jaren ervaring hebben Jan Siebelink en John van Dijk hun sporen ruimschoots verdiend. In juni 2018 besloten ze hun krachten te bundelen en intensief te gaan samenwerken met de toonaangevende Thoma Groep. Daardoor beschikt het kantoor over veel expertise, marktkennis en daarmee slagkracht. De professionele organisatie bestaat uit tien vestigingen in een grote regio: Oost- en Midden Nederland. Aangezien er veel mensen vanuit het westen naar deze kant van het land willen verhuizen, biedt het kantoor van Thoma in Amsterdam voor de westerlingen meerwaarde. “We zorgen ervoor zorgt ervoor dat ons kantoor en aanbod eerder in beeld komt. Dat is gunstig voor de verkoop- of verhuuropbrengst ”, aldus John van Dijk.

Achterhoek DNA

Thoma Van Dijk Siebelink is een full-service NVM-makelaarskantoor. Het betrokken team kent een informele sfeer, een ‘no-nonsense’ aanpak en kent als werkgebied de gemeenten Doetinchem, Bronckhorst, Oude IJsselstreek, Mont ferland en Doesburg. Ons team van makelaars is actief op de onderdelen: wonen en bedrijfsonroerendgoed. “Onze makelaars hebben een Achterhoek DNA, wonen in de streek en horen zo dagelijks wat er speelt.

 

Ze combineren lokale marktkennis met landelijke verkoopkracht voor het beste resultaat ”, zoals Jan Siebelink het met passie omschrijf t. Via Funda, een uitgebreid pakket aan verkoopmiddelen en de eigen website wordt het aanbod perfect gepresenteerd. Het kantoor onderscheidt zich door de manier van verkopen aan te passen aan de wisselende marktontwikkelingen en voor elke woning een eigen aanpak te bespreken. Maar het kijkt ook naar de langere termijn.

Nieuw platform

Elke dag merken wij dat de woningbehoefte niet aansluit bij het aanbod. De afgelopen jaren is er veel te weinig gebouwd en nu gaat er een inhaalslag plaatsvinden. Het is dan wel van belang voor de leefbaarheid in onze regio dat de nieuwbouw aansluit op de (toekomstige) vraag. Om daar een actieve rol in te spelen, is een samenwerking opgezet met 4 makelaarskantoren: Nieuw Wonen
Achterhoek. Het doel: de woningvraag echt in kaart brengen in samenwerking met gemeenten, aannemers en ontwikkelaars. “Via die weg willen we investeren in een groter aanbod. Er moeten
meer woningen komen die aansluiten bij wat kopers willen. Een mooie uitdaging om de komende tijd actief mee aan de slag te gaan.”

Beter wonen en werken in de Achterhoek mogelijk maken, dat is de uitdaging van Jan Siebelink en John van Dijk!

 

Terug naar Nieuws