Doetinchem – Berlagelaan 63, € 275.000,- k.k.

Prachtig wonen in de groene Woonwijk De Vijverberg op een ruime kavel van 829m2.
Op deze locatie woont u aan de rand van de woonwijk op ca 50 meter afstand van bos-wandelgebied De Koekendaal. Daar vindt u oa een kinderboerderij, een speelweide en een trimbaan. Voor de dagelijkse voorzieningen zijn er de buurtwinkels en is er een basisschool op loopafstand.

De kavel is royaal te noemen, maar liefst 18 meter breed en grenst met de achtertuin direct aan het bos. De erfgrens aan de linkerzijde is niet goed te zien ivm afrondende bouwwerkzaamheden van de buurman maar daar is de lantaarnpaal de scheiding.

Alvast een indicatie van de globale bestemmingsplan regels:

Hoofdgebouw:
de afstand tot de zijdelingse bouwperceelgrens moet aan beide zijden minimaal 3 meter bedragen;
de afstand tussen het hoofdgebouw en de achterste bouw perceelgrens bedraagt minimaal 8 meter; deze afstand kan worden teruggebracht naar 3 meter als de aangrenzende (openbare) grond ter hoogte van het geplande hoofdgebouw een groen- of verkeer bestemming heeft;
de afstand tussen het hoofdgebouw en de voorste (naar de weg gekeerde) bouwperceelsgrens bedraagt minimaal 4 meter;
de goothoogte van het hoofdgebouw bedraagt maximaal 8 meter;
de bouwhoogte van hoofdgebouwen bedraagt maximaal 12 meter.

Bijgebouw
de gezamenlijke oppervlakte van bijbehorende bouwwerken mag maximaal 100 m2 per woning bedragen waarbij het bouwperceel voor niet meer dan 50% mag worden bebouwd,

Algemeen
Aanwezig zijn de aansluitingen voor water, elektra, riolering oftewel de kavel is BOUWRIJP en het uitgraven voor de fundering kan beginnen.
Glasvezel kabels aanwezig.

Altijd al uw eigen woning willen bouwen om te genieten van modern woongemak in een omgeving waar u elke dag van het heerlijke buitenleven geniet en tegelijk profiteert van alle voorzieningen die Doetinchem te bieden heeft ?

Bel dan nu voor een afspraak op kantoor om uw droom verder in te vullen en vertellen wij meer over de mogelijkheid om het het aanwezige bouwplan te gebruiken !

Meer informatie over dit object

Doetinchem – Berlagelaan 63, € 275.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwvorm
n.v.t.