Gaanderen – Toekomstweg 40, € 425.000,- k.k.

Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
132 m2
Bouwjaar
1920
Meer kenmerken >

Vrij gelegen helft van een dubbele woonboerderij gelegen op een riant perceel van bijna 2.200 m² eigen grond aan een autoluw straatje in het buitengebied van Gaanderen.

Deze karakteristieke woning ademt sfeer, authenticiteit, rust en vrijheid. Let daarbij op de authentieke estrikenvloeren in de hal en keuken, de paneeldeuren, de ramen met roedeverdeling, de Engelse kapschuur, het straatwerk met de originele ´Waaltjes´. Toch is de woning op diverse fronten gemoderniseerd zonder dat dit ten koste is gegaan van de sfeer. De woning is in 1987 volledig opnieuw opgetrokken met de originele stenen. De gehele infrastructuur is vernieuwd, het glas is vervangen (2013) en de woning is compleet geïsoleerd.

Indeling:
U komt binnen via de hal met authentieke tegelvloer en toilet. Aan de achterzijde treft u de royale, tuingerichte woonkamer met houtkachel, houten vloer, dubbele openslaande deuren naar het terras en fraai balkenplafond. De sfeervolle woonkeuken is ingericht met een fraaie hoekkeuken (2010) in landelijke stijl met bijvoorbeeld een 6-pits gasfornuis met twee ovens en geheel in stijl, een landelijke tegelvloer. De bijkeuken biedt ruimte voor al uw witgoed en cv-installatie, Atag, ca. 2011.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping treft u drie royale slaapkamers en een vierde kleinere slaapkamer / werkkamer. De badkamer is in 2005 vernieuwd en compleet ingericht met hoekbad, douche en wastafel. De gehele verdieping is voorzien van een eikenhouten parket vloer.

Buiten treft u een ruim opgezette achtertuin met veel rust en ruimte, diverse noten en fruitbomen, een kwalitatief, hoogwaardig tuinhuis (2014) met eigen douche en wc (thans in gebruik als B&B). Aan de kweektafel kweekt u uw eigen planten. U parkeert de auto’s onder een Engelse kapschuur en de sierbestrating is zoals gezegd gelegd met originele Waaltjes.

LET OP: genoemde prijs van € 425.000,- k.k. betreft een ‘bieden vanaf-prijs’. Dat wil zeggen dat de verkoper bereid is om met u in onderhandeling te treden bij biedingen vanaf deze prijs.

Meer informatie over dit object

Gaanderen – Toekomstweg 40, € 425.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
132 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
16 m2
Perceel oppervlakte
2.190 m2
Inhoud
415 m3
Totale oppervlakte
1.900 m2

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
tv kabel, rookkanaal