Laag-Keppel – Dorpsstraat LK 15A, € 169.500,- k.k.

Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
85 m2
Bouwjaar
1830
Meer kenmerken >

Prachtige hoekwoning met aangebouwde berging en een idyllische ommuurde binnentuin met veranda, gelegen binnen het beschermde dorpsgezicht van Laag-Keppel, grenzend aan de Oude IJssel en het middeleeuwse landgoed Keppel. Een unieke kans voor een één of twee persoonshuishouden, die groots klein willen wonen. Uitpandig is dit object goed onderhouden, doch behoeft deze woning inpandig nog afwerking, bijvoorbeeld ten aanzien van het plaatsen van een keuken. Verkopers hebben hiermee bewust gewacht om koopkandidaten zelf keuzes te geven hoe het pand het best in te delen. Zo is de woning voorzien van een souterrain (half verdiepte kelder) met raampjes, waarmee speelse, zelfs loft-achtige, ruimte varianten denkbaar is.

De woning (voor- en achterhuis) dateren deels uit 1830 en deels uit 1910 en hebben een soort split level verdieping opzet, welke sfeervol, middels trapjes, onderling verbonden zijn. De woning is qua voorzieningen modern en heeft eigen aansluitingen.

INDELING

Onderkelderd

Begane grond: Voordeur bereikbaar via prachtig trapje met bordes, hal, toilet, living met doorloop naar keuken, bijkeuken in de uitbouw. Eerste en tweede verdieping: twee slaapkamer, waarvan één royaal, badkamer met douche.

BIJZONDERHEDEN
– Voorzien van HR cv-gas installatie;
– Geschilderd in 2017;
– Perceel oppervlakte ca. 130 m².

De woning is gelegen in de gemeente Bronckhorst tussen Doesburg en Doetinchem en op korte afstand van de A18 en A12. De omgeving kenmerkt zich door het zgn. coulisselandschap, waarbij weilanden en bossen elkaar afwisselen. In de nabijheid is een 18-holes golfbaan, vele wandel- en fietsroutes, buiten-en binnenzwembad, tennisbanen en alle belangrijke voorzieningen, waaronder een vitaliteitscentrum met onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, apotheek. Het NS station en supermarkten zijn op enkele minuten rij-afstand.

Tegen meerprijs is het samen met het naastgelegen winkel/kantoor/praktijkruimte te koop.

Aanvaarding : in overleg.

Meer informatie over dit object

Laag-Keppel – Dorpsstraat LK 15A, € 169.500,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 169.500,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1830
Bouwjaar omschrijving
1910 en 2007 uitpandig gerenoveerd

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
85 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
20 m2
Perceel oppervlakte
130 m2
Inhoud
250 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, rookkanaal