4 maart 2022

Wij zoeken talenten die liever vandaag dan morgen aan de slag willen in de woningmakelaardij.

Klinkt ambitieus he? Maar zulke types zoeken wij wel. Iemand met ambitie en die de charmes van de Achterhoek achter elkaar door opsomt, omdat je er zo fijn woont en/of er zelfs geboren en getogen bent. Bovenal word jij warm van de woningmakelaardij. De dynamiek, de hectiek en de ontwikkelingen in de huizenmarkt; het trekt jou gewoon.

Of je nou pas een vastgoed gerelateerde opleiding hebt afgerond, al een aantal jaren werkzaam bent in de makelaardij en toe bent aan een nieuwe stap of een totaal andere commerciële achtergrond hebt; voor talenten is er bij ons altijd plek. Als je enthousiast bent, ben jij op je best en stort jij je vol toewijding in je werk. Met die eigenschappen weet jij heel veel voor elkaar te boksen. Voor je collega’s, maar ook voor onze klanten.

Jij bent commercieel ingesteld en weet onze klanten en opdrachtgevers aan je te binden en gebonden te houden. Snel schakelen, juridische zaken uitpluizen, de administratie op orde houden en samen met je collega’s mooie verkoop-, aankoop- en taxatieopdrachten sluiten. Is dat wat je wilt? Laten we samen bekijken op welke positie jij binnen ons team het beste tot je recht komt én waar je blij van wordt. Want dat vinden wij minstens even zo belangrijk. Mits je dat commerciële talent wél meebrengt.

De mogelijke posities binnen ons team zijn Assistent Makelaar, Kandidaat-Makelaar, Makelaar (RM), Taxateur (RT).

Wat jij verder meebrengt:

  • Die flinke dosis enthousiasme en toewijding natuurlijk;
  • Een proactieve en ondernemende houding;
  • Een afgeronde vastgoed gerelateerde HBO opleiding is een pré, maar dat hoeft niet;
  • Juridische en bouwkundige kennis is erg handig;
  • En communicatieve en commerciële vaardigheden waar je u tegen zegt. Verder zijn wij trouwens meer van ‘je’ en ‘jouw’;

Wat wij jou kunnen bieden:

  • Een dynamische positie binnen een hecht, gezellig team;
  • Een baan van 32 tot 40 uur per week, maar 28 uur is eveneens bespreekbaar;
  • Interessante doorgroeimogelijkheden als jij aan ons laat zien wat je in je mars hebt;
  • En vanzelfsprekend kunnen wij je fijne arbeidsvoorwaarden aanbieden.

Moeten wij jou leren kennen?

Vertel ons wat over jezelf en waarom je denkt dat wij bij elkaar kunnen passen. Stuur dit samen met je cv naar johnvandijk@thomapost.nl. Mocht je graag nog wat meer willen weten over deze functies, dan kun je contact opnemen met John van Dijk via 0314 – 36 62 62. Uiteraard worden alle sollicitaties vertrouwelijk behandeld.

Terug naar Nieuws