Dé aankoopmakelaar van Doetinchem

Heb jij je droomhuis gevonden en kan je niet wachten om je toekomstige woning te kopen? Dan willen wij je graag helpen tijdens het aankooptraject.

Profiteer van de voordelen van een aankoopmakelaar

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars helpt jou als aankoopmakelaar in Doetinchem aan je droomhuis, maar niet alleen Doetinchem is ons werkgebied. Wij zijn werkzaam in de hele Achterhoek (‘s-HeerenbergZelhem, Dinxperlo, UlftWehl en Gaanderen). Lees hieronder waarom je voor Thoma van Dijk Siebelink Makelaars moet kiezen en vraag geheel vrijblijvend een aankoop adviesgesprek aan.

Professionele begeleiding en juridisch advies

Wij bij Thoma van Dijk Siebelink Makelaars willen jouw professionele vertrouwenspersoon zijn. We gaan altijd mee met bezichtigingen om de woning met een professioneel oog te bekijken. We zorgen dat het droomhuis dat je zoekt over 5 jaar nog steeds je droomhuis is. Door een goede inventarisatie vooraf en het controleren juridische documenten zorgen wij ervoor dat je geen kat in de zak koopt.

Het Thoma van Dijk Siebelink aankoopplan in 5 stappen

Bij Thoma van Dijk Siebelink Makelaars ben je verzekerd van deskundigheid. Onze makelaars en adviseurs regelen heel veel zaken voor je en bedingen de beste prijs. Wij kennen de meest actuele lokale en landelijke wet- regelgeving en weten waarop je moet letten als je een huis koopt. Een goede aankoopmakelaar verdient haar courtage altijd terug. En naast een professionele onderhandeling betaal je ook voor zekerheid en rust. Je kan bij ons ook kiezen voor een vaste courtage bij de aankoop van je woning. Informeer gerust naar onze aantrekkelijke instaptarieven.

Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar van Thoma van Dijk Siebelink Makelaars in Doetinchem duizenden euro’s, veel tijd én mogelijke problemen.

STAP 1: KENNISMAKING EN INVENTARISATIE
Tijdens een eerste kennismaking inventariseren wij de wensen ten aanzien van de aankoop van een woning en uiteraard worden alle wensen hier besproken. Deze afspraak kan bij ons op kantoor plaats vinden, maar we komen indien gewenst graag naar een locatie bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld in je lunchpauze op het werk.

STAP 2: MARKTANALYSE
Wanneer de woonwensen in kaart zijn gebracht zal je worden ingeschreven, waarna je op de hoogte wordt gehouden van het laatste aanbod en prijswijzigingen middels een e-mail.

STAP 3: AANKOOP WONING
Bij interesse in een woning wordt een afspraak ingepland en een aankoopmakelaar uit Doetinchem zal meegaan om te adviseren en te begeleiden. Je kan ook eerst zelf kijken, waarna wij een 2e keer meekomen. Vervolgens wordt alle informatie gecontroleerd (zoals de mate van onderhoud en de bouwkundige en juridische staat).

STAP 4: PROFESSIONELE ONDERHANDELINGSONDERSTEUNING
In de meeste gevallen leiden alle hiervoor genoemde activiteiten tot een bieding op een woning. Wij ondersteunen hierbij door professioneel en scherp te onderhandelen met de verkopende partij. Zo kunnen we samen de beste aankoopprijs realiseren.

STAP 5: KOOPOVEREENKOMST EN NOTARIËLE AKTE
Na een geslaagde onderhandeling bij de aankoop van je huis volgt een schriftelijke vastlegging van de gemaakte afspraken. Wij begeleiden je onder andere bij het overeenkomen van de opleverdatum en eventueel overnemen van roerende zaken. Indien gewenst zullen wij, in overleg met de klant, een bouwkundige keuring laten uitvoeren. We gaan mee naar de notaris bij het ondertekenen van de koopovereenkomst en begeleiden de laatste inspectie ronde en de handtekening onder de leveringsakte.

Gratis adviesgesprek met jouw aankoopmakelaar in Doetinchem?

Wil jij geheel gratis en vrijblijvend een adviesgesprek met een aankoopmakelaar in Doetinchem? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.