Dé makelaar in Dinxperlo

Thoma van Dijk Siebelink is toonaangevend in Doetinchem en de Achterhoek en zit sinds 2000 gevestigd aan de Keppelseweg in Doetinchem. TVDS makelaars is actief als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en verhuurmakelaar. Het werkgebied van TVDS Makelaars beperkt zich niet alleen tot Doetinchem, maar onze diensten bieden wij in de gehele Achterhoek aan (‘s-HeerenbergGaanderen, Zelhem, UlftWehl). Zo kennen wij ook de huizenmarkt in Dinxperlo. Wil je een huis verkopen of aankopen in Dinxperlo of omgeving? Wij bieden jouw het complete aanbod: van een ruime hoekwoning tot een prachtig landhuis, bekijk hier het ons aanbod in Dinxperlo. Wil jij jouw woning laten taxeren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk de mogelijkheden voor een taxatie van jouw woning in Dinxperlo.

Ga voor vertrouwen met een makelaar uit Dinxperlo

Vind jij vertrouwen belangrijk bij een makelaar? Dan ben je bij TVDS Makelaars in goed handen. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars).  De makelaars staan je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde. Als NVM makelaars bieden wij je de volgende expertises: kopen, verkopenaankopen, huren, verhuren, beleggen, nieuwbouwprojecten, taxaties en waardebepaling.

Stel je vraag

Voor vragen mag je ons altijd bellen via 0314 – 36 62 62 of vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij contact met jou op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.