Dé makelaar van Wehl

Thoma van Dijk Siebelink is dé makelaar van de gemeente Doetinchem en de Achterhoek en zit sinds 2000 gevestigd aan de Keppelseweg in Doetinchem. We zijn actief als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en verhuurmakelaar. Het werkgebied van Thoma van Dijk Siebelink is de Achterhoek en omgeving (Zelhem, Dinxperlo, Ulft, ’s-Heerenberg, Gaanderen) met daarbinnen de plaats Wehl. Zo hebben wij ook de lokale marktkennis van Wehl. Wil je een huis verkopen of aankopen in Wehl? We bieden een compleet aanbod: van een eengezinswoning tot een prachtig landhuis, bekijk hier ons woningaanbod in Wehl. Wil jij jouw woning in Wehl laten taxeren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hier de mogelijkheden voor een taxatie van jouw woning in Wehl.

Een NVM Makelaar

Die geeft vertrouwen bij een van de meest belangrijke stappen in je leven. Thoma van Dijk Makelaars is daarrom aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Onze makelaars doen er alles aan om het beste resultaat te behalen voor hun klanten. Als NVM makelaar biedt TDVS de volgende diensten aan:

Gebruik maken van één van onze diensten?

Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op nemen via 0314 – 36 62 62 of vul het onderstaande contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.