Dé makelaar van Bronckhorst

De makelaars van Thoma van Dijk Siebelink zijn dé makelaars van Doetinchem en omstreken. TVDS is sinds 2000 gevestigd aan de Keppelseweg in Doetinchem en is actief als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en verhuurmakelaar. Wij zijn je graag van dienst bij de aan- en verkoop van jouw woning in Bronckhorst. Onze diensten worden niet alleen in Doetinchem en Bronckhorst aangeboden, maar in de gehele Achterhoek (Dinxperlo, Ulft, Wehl, ’s-Heerenberg, Gaanderen en Zelhem). We hebben lokale marktkennis van Bronckhorst. Ben je van plan een huis te verkopen of aankopen? Dan ben je bij Thoma van Dijk Siebelink aan het juiste adres! We hebben een compleet aanbod aan woningen in Bronckhorst en omgeving. Wil jij jouw woning laten taxeren? Bij ons kun je terecht voor een taxatierapport van jouw woning. Bekijk de mogelijkheden voor het taxeren van jouw woning.

Ervaren, betrouwbaar en goede begeleiding bij het aan- en verkopen van jouw woning

Vertrouwen in je makelaar vinden wij bij Thoma van Dijk Siebelink Makelaars erg belangrijk. Daarom hebben wij ons aangesloten bij het NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Onze makelaars helpen je persoonlijk met aan- en/of verkoop van je woning in Bronckhorst. Door directe lijntjes en een heldere communicatie weet je precies waar je aan toe bent. Als full-service makelaar in de omgeving van Bronckhorst bieden wij de volgende diensten: kopen, verkopen, huren, verhuren, beleggen, taxaties, waardebepaling en hypotheekadvies.

Neem contact op met de makelaar in Bronckhorst

Heb je een vraag over het aan- of verkopen van een woning? Je mag ons altijd bellen via 0314 – 36 62 62 of vul het onderstaande contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.