Dé makelaar van ‘s-Heerenberg

Thoma van Dijk Siebelink is toonaangevend in Doetinchem en de Achterhoek en zit sinds 2000 gevestigd aan de Keppelseweg in Doetinchem. Ons werkgebied beperkt zich niet alleen tot Doetinchem, maar onze diensten bieden wij in de gehele Achterhoek aan (Zelhem, Dinxperlo, UlftWehl, Gaanderen). Zo hebben wij ook lokale marktkennis van de woningmarkt in ‘s-Heerenberg. Wil jij jouw huis verkopen of een huis aankopen in ‘s-Heerenberg? We bieden een compleet aanbod: van een hoekwoning tot een prachtige landelijke woonboerderij, bekijk hier het woningaanbod in ‘s-Heerenberg. Ben je op zoek naar een makelaar die jouw/jullie woning kan taxeren? Ook dan ben je bij Thoma van Dijk Siebelink Makelaars aan het goede adres! Bekijk hier de mogelijkheden voor woningtaxatie in ‘s-Heerenberg.

Vertrouwen in je makelaar

Vertrouwen in je makelaar vinden wij bij Thoma van Dijk Siebelink Makelaars erg belangrijk, daarom hebben wij ons aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). De makelaars staan je altijd persoonlijk, met korte lijnen en een duidelijke communicatie te woord.

Onze diensten

Wij bieden de volgende diensten aan:

Een vraag aan ons?

Wanneer je een vraag voor ons hebt dan mag je altijd bellen via 0314 – 36 62 62 of vul het onderstaande contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.