Taxateur Dinxperlo

De waarde van je woning weten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een taxatie! Is jou woning het droomhuis van je toekomstige koper? Dan is de waarde van je huis natuurlijk niet precies in geld uit te drukken. Toch is het wel fijn om te weten in welke prijsklasse jouw huis valt. Thoma van Dijk Siebelink taxeert niet alleen woningen in Dinxperlo maar ook in de omgeving (DoetinchemZelhemUlft‘s-HeerenbergWehl en Gaanderen)  in alle soorten en maten. Van een villa of een vrijstaande woning tot een rijtjeswoning en van een twee-onder-een-kapwoning tot een compleet landgoed.

Gecertificeerde taxateur in Dinxperlo

Alle taxateurs van Thoma van Dijk Siebelink zijn NRVT-gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI en zij zijn ook lid van de NVM. Hierdoor ben je honderd procent verzekerd van een objectief en gedegen woningtaxatie die verder gaat dan alleen de financiële waarde van de woning en de directe omgeving.

Tijdens de woningtaxatie in Dinxperlo worden zaken als marktomstandigheden in de regio,  de lokale bestemmingsplannen en het milieuaspect beoordeeld. Het resultaat mag er uiteindelijk zijn: een uitgebreid en betrouwbaar taxatierapport dat door alle Nederlandse en veel buitenlandse financiële instellingen wordt erkend.

Taxatierapport Dinxperlo

Naast je eigen huis in Dinxperlo laten taxeren ten behoeve van financiering met of zonder NHG zijn er vele andere redenen waarvoor een taxatierapport nodig kan zijn. Hierbij kan je denken aan:

  • Huidige hypotheek oversluiten;
  • Erfenis;
  • Belasting;
  • Inboedelverdeling.

Eerst een vrijblijvende waardebepaling

Een officieel taxatierapport is niet altijd nodig, wil je alleen een indicatie van de waarde van je woning in Dinxperlo dan is een waardebepaling al voldoende. Wij komen vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling. Zo kun je goed voorbereid beginnen aan de aan- en verkoop van je huidige en nieuwe woning!

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van de gratis waardebepaling. Dan nemen wij contact op voor het maken van een afspraak! Voor een officiële woningtaxatie in Dinxperlo kun je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen!