Woningtaxatie in Doetinchem

Woningtaxatie in Doetinchem? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! De waarde van je droomhuis is natuurlijk niet precies in geld uit te drukken. Toch is het wel fijn om te weten in welke prijsklasse je huis valt. Thoma van Dijk Siebelink taxeert woningen in Doetinchem en omstreken (Zelhem, Dinxperlo, Ulft, ‘s-Heerenberg, Wehl en Gaanderen)  in alle soorten en maten. Van een rijtjeshuis of een vrijstaande woning tot een appartement en van een villa tot een compleet landgoed. Zo weet je precies waar je financieel aan toe bent!

Gecertificeerde taxateurs Doetinchem

Uw woning taxeren kan uiteraard alleen worden gedaan door gecertificeerde taxateurs. Alle taxateurs van Thoma van Dijk Siebelink zijn daarom NRVT-gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Zij zijn ook lid van de NVM, De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Hierdoor ben je honderd procent verzekerd van een gedegen en objectieve woningtaxatie die verder gaat dan puur de financiële waarde van de woning en de directe omgeving.

Tijdens de woningtaxatie in Doetinchem worden zaken als regionale marktomstandigheden, lokale bestemmingsplannen en milieuaspecten beoordeeld. Het resultaat mag er uiteindelijk zijn: een volledig en betrouwbaar taxatierapport dat erkend wordt door alle Nederlandse en veel buitenlandse financiële instellingen.

Woningtaxatierapport Doetinchem

Naast je eigen huis in Doetinchem laten taxeren ten behoeve van financiering met of zonder NHG zijn er diverse andere redenen waarvoor een taxatierapport nodig kan zijn. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Oversluiten van je huidige hypotheek;
  • Nalatenschap- erfenis- successie;
  • Belasting;
  • Echtscheiding- boedelverdeling.

Vrijblijvende waardebepaling aanvragen

Heb jij nog niet direct een officieel taxatierapport nodig, maar wil je wel graag weten wat de waarde van je woning in Doetinchem of omstreken is? Dan komen wij vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling en adviesgesprek. Zo kun je goed voorbereid beginnen aan de aan- en verkoop van je huidige en nieuwe woning!

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van de gratis waardebepaling. We bellen je terug voor het maken van een afspraak! Voor een officiële woningtaxatie in Doetinchem kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen!