Taxateur Wehl

Hoeveel is mijn woning waard? Een belangrijke vraag wanneer je van plan bent om je woning te verkopen. Het is dan verstandig om een taxatierapport op te laten maken door een gecertificeerd taxateur. Bij ons ben je dan aan het juiste adres! Thoma van Dijk Siebelink taxeert niet alleen woningen in Wehl maar ook in de omgeving (Doetinchem, DinxperloZelhemUlft‘s-Heerenberg en Gaanderen)  in alle soorten en maten. Een villa, rijtjeshuis, twee-onder-een-kapwoning of een compleet landgoed wij taxeren het.

Taxateur Wehl aangesloten bij NVM

Alle taxateurs van Thoma van Dijk Siebelink zijn NRVT-gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI en zij zijn ook allemaal lid van de NVM. Hierdoor zijn onze klanten honderd procent verzekerd van een objectief en gedegen woningtaxatierapport die verder gaat dan alleen de financiële waarde van een huis en de directe omgeving.

Tijdens de woningtaxatie in Wehl worden zaken als marktomstandigheden in de omgeving,  de bestemmingsplannen en het milieuaspect beoordeeld. Het resultaat mag er uiteindelijk zijn: een uitgebreid en betrouwbaar taxatierapport dat door alle Nederlandse en veel buitenlandse financiële instellingen wordt erkend.

Taxatierapport Wehl

Naast het taxeren van je woning in Wehl ten behoeve van financiering met of zonder NHG zijn er vele andere redenen waarvoor een woningtaxatie nodig kan zijn. Denk hierbij aan:

  • Oversluiten huidige hypotheek;
  • Erfenis- successie- nalatenschap;
  • Belasting;
  • Boedelverdeling- Echtscheiding.

Vrijblijvende waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je je woning in Wehl wil verkopen? Dan kan je al voldoende hebben aan een gratis waardebepaling. Wij komen vrijblijvend bij je langs voor een de waardebepaling. Zo kun je goed voorbereid beginnen aan de aan– en verkoop van je huidige en nieuwe woning!

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van de vrijblijvende waardebepaling. Dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak! Voor een officiële woningtaxatie in Wehl kan je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen!