Dé makelaar van Gaanderen

Thoma van Dijk is dé makelaar van de gemeente Doetinchem en de Achterhoek ( ’s-HeerenbergZelhem, Dinxperlo, Ulft, Wehl ) en zit sinds 2000 gevestigd aan de Keppelseweg in Doetinchem. TVDS makelaars is actief als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en verhuurmakelaar. Binnen het werkgebied van Thoma van Dijk bevindt zich ook de gemeente Doetinchem met Gaanderen. Wij kennen de woningmarkt van Gaanderen heel goed. Wil je een huis aankopen of verkopen in Gaanderen? Wij bieden je een compleet aanbod: van een eengezinswoning tot een prachtige woonboerderij, bekijk hier ons woningaanbod. Ben je op zoek naar een makelaar die je woning in Gaanderen kan taxeren? Ook dan ben je bij Thoma van Dijk Makelaars aan het goede adres! Bekijk hier de mogelijkheden voor woningtaxatie.

NVM makelaar Gaanderen

Makelaar die aangesloten zijn van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Bieden vertrouwen, daarom heeft Thoma van Dijk Makelaars zich ook aangesloten bij de NVM. De makelaars John van Dijk, Anouk Jacobs van den Hof en Reinier Avenarius staan je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde. Wij bieden de volgende expertises: kopen, verkopenaankopen, huren, verhuren, beleggen, nieuwbouwprojecten, taxaties en waardebepaling.

Stel je vraag

Voor vragen mag je ons altijd bellen via 0314 – 36 62 62 of vul het onderstaande contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.