Taxateur Gaanderen

Wat is mijn huis waard? Een belangrijke vraag wanneer je je huis wil verkopen. Een officieel taxatierapport biedt uitkomst. Thoma van Dijk Siebelink taxeert niet alleen woningen in Gaanderen maar ook in de omgeving (Doetinchem, DinxperloZelhemUlft‘s-Heerenberg, en Wehl)  in alle soorten en maten. Van een villa of een vrijstaande woning tot een rijtjeswoning en van een twee-onder-een-kapwoning tot een compleet landgoed.

Gecertificeerde taxateur in Gaanderen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een betrouwbaar taxatierapport ontvangen, daarom zijn alle taxateurs van Thoma van Dijk  Siebelink NRVT-gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI en zij zijn ook lid van de NVM (De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen) . Hierdoor ben je 100% verzekerd van een objectief en gedegen taxatierapport die verder gaat dan alleen de financiële waarde van het huis en de directe omgeving.

Tijdens de woningtaxatie in Gaanderen worden zaken als marktomstandigheden in de omgeving,  de lokale bestemmingsplannen en het milieuaspect beoordeeld. Dit resulteert in een uitgebreid en betrouwbaar taxatierapport dat door alle Nederlandse en veel buitenlandse financiële instellingen wordt erkend.

Taxatierapport Gaanderen

Je eigen woning in Gaanderen laten taxeren ten behoeve van financiering met of zonder NHG is één van de redenen voor een taxatierapport. Er zijn vele andere redenen waarvoor een taxatierapport nodig kan zijn. Denk hierbij aan:

  • Een hypotheek oversluiten;
  • Erfenis- successie- nalatenschap;
  • Belasting;
  • Boedelverdeling- echtscheiding.

Vrijblijvende waardebepaling

Wil je alleen een indicatie van de waarde van je woning in Gaanderen dan is een officieel taxatierapport niet nodig,  dan is een waardebepaling al voldoende. Wij komen bij je langs voor een gratis waardebepaling. Zo kun je goed voorbereid beginnen aan de aan– en verkoop van je huidige en nieuwe woning!

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van de gratis waardebepaling. Dan nemen wij contact op voor het maken van een afspraak! Voor een officiële woningtaxatie in Gaanderen kun je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen!