Dé makelaar van Zelhem

Thoma van Dijk Siebelink is dé makelaar van Doetinchem en de Achterhoek en zit sinds 2000 gevestigd aan de Keppelseweg in Doetinchem. TVDS makelaars is actief als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en verhuurmakelaar. Het werkgebied van Thoma van Dijk Siebelink beperkt zich niet alleen tot Doetinchem, onze diensten bieden wij in de gehele Achterhoek aan (Dinxperlo, UlftWehlGaanderen,‘s-Heerenberg). Zo hebben wij ook lokale marktkennis van Zelhem. Wil je een huis verkopen of aankopen in Zelhem? We bieden een compleet aanbod: van een eengezinswoning tot een prachtige landelijke woonboerderij, bekijk hier ons woningaanbod. Ben je op zoek naar een makelaar die je woning kan taxeren? Ook dan ben je bij TVDS Makelaars aan het goede adres! Bekijk hier de mogelijkheden voor woningtaxatie in Zelhem.

Een belangrijke stap in je leven neem je met een makelaar uit Zelhem

Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dat schept vertrouwen bij één van de belangrijkste stap in je leven. De makelaars staan je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde. Wij bieden de volgende diensten aan: kopen, verkopenaankopen, huren, verhuren, beleggen, nieuwbouwprojecten, taxaties en waardebepaling.

Vragen?

Heb je een vraag voor ons? Dan mag je ons altijd bellen via 0314 – 36 62 62 of vul het onderstaande contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.