Dé verkoopmakelaar van Doetinchem

Profiteer van een verkoopmakelaar van Thoma van Dijk Siebelink Makelaars in Doetinchem en omgeving (Zelhem, Dinxperlo, Ulft, ‘s-Heerenberg, Wehl en Gaanderen)! De huisprijzen stijgen; hét moment om je woning te verkopen. Onze specialisten op het gebied van verkoop zorgen ervoor dat je maximaal rendement uit je woning haalt. Wij van Thoma van Dijk Siebelink Makelaars zijn ervan overtuigd dat een goede verkoopmakelaar zichzelf altijd terugverdient. Tijdens een verkennend gesprek maken wij graag eerst kennis met je. Ontvang, uiteraard geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling en een verkoopadviesgesprek. Thoma van Dijk Siebelink biedt dé beste verkoopmakelaar voor jou! Lees hieronder meer over het Thoma van Dijk Siebelink Verkoopplan in slechts 8 stappen!

pijl stappenplanStap 1: Kennismakingsgesprek & inventarisatie

Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren wij de wensen ten aanzien van de verkoop van je woning en uiteraard bekijken we jouw woning zorgvuldig aan de hand van een uitgebreide checklist.

pijl stappenplan

Stap 2: Marktanalyse en waardebepaling

Met een juiste waardebepaling van het onroerend goed wordt de basis gelegd van een succesvolle verkoop. Onze makelaars beschikken over voldoende ervaring, actuele vakkennis en goede kennis van de markt. Zo kunnen zij een adequate inschatting maken van de potentiële waarde van je eigendom.

pijl stappenplan

Stap 3: Persoonlijk verkoopplan

Aan de hand van alle informatie betreffende de woning en op basis van je specifieke behoeften, wordt vervolgens samen het verkoopplan bepaald.

pijl stappenplan

Stap 4: Verkoopactiviteiten

Bij Thoma Post Makelaars hebben wij een breed scala aan verkoopinstrumenten tot onze beschikking, zoals fotografie en presentatiemateriaal, internet en social media, chatservice, Thoma Post Magazines, mailing en diverse Open Huizen dagen.

pijl stappenplan

Stap 5: De perfecte bezichtiging

Als het goed is, leiden de voorgaande activiteiten tot bezichtigingsverzoeken voor je huis. Voor onze makelaars een uitgelezen kans om de specifieke bijzonderheden van het huis bij de gegadigden onder de aandacht te brengen.

pijl stappenplan

Stap 6: Regelmatige voortgangsrapportage

Wij houden je door middel van een regelmatige rapportage op de hoogte van de voorgang van de verkoop. Hierbij kun je denken aan een tweewekelijkse rapportage over hoe vaak het huis gevonden en bekeken wordt op internet.

pijl stappenplan

Stap 7: Professionele onderhandelingsondersteuning

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars beschikt over de vereiste kennis en ervaring om jouw woning zo winstgevend mogelijk te verkopen.

pijl stappenplan

Stap 8: Koopovereenkomst en notariële akte

Na geslaagde onderhandelingen volgt er een schriftelijke vastlegging van de gemaakte afspraken. Ook hierin word je begeleid.

Daarnaast werken wij met diverse verkoopbevorderende en -ondersteunende activiteiten, inclusief een complete prijslijst. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.

Vrijblijvende waardebepaling

Ben je benieuwd naar de actuele waarde van je huidige woning? We komen graag een keer vrijblijvend langs om de verkoopmogelijkheden te bespreken. Na de waardebepaling ontvang je ons een prijsadvies. Zo kun je goed voorbereid beginnen aan de aan- en verkoop van je huidige en nieuwe woning!

Vul onderstaand formulier in. We bellen je terug voor het maken van een vrijblijvende afspraak!