Taxateur ‘s-Heerenberg

Wat is mijn woning waard? Dat is een belangrijke vraag wanneer je je woning wil verkopen. Bij ons aan het juiste adres voor een taxatierapport! Thoma van Dijk Siebelink taxeert niet alleen woningen in ‘s-Heerenberg wij zijn werkzaam in de gehele achterhoek (Doetinchem, DinxperloZelhemUlftWehl en Gaanderen). Wij taxeren alle onroerend goed in alle vormen en maten, van villa of een vrijstaande woning tot een rijtjeswoning en van een twee-onder-een-kapwoning tot een compleet landgoed.

Gecertificeerde taxateur in ‘s-Heerenberg

Een taxatierapport dat betrouwbaar en vertrouwelijk is vinden wij erg belangrijk, daarom zijn alle taxateurs van Thoma van Dijk Siebelink NRVT-gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI en zij zijn ook lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Hierdoor zijn onze klanten honderd procent verzekerd van een objectief en gedegen woningtaxatie die verder gaat dan alleen de financiële waarde van de woning.

Tijdens de woningtaxatie in ‘s-Heerenberg worden zaken als marktomstandigheden in de directe omgeving,  de bestemmingsplannen en het milieuaspect beoordeeld. Het eindresultaat? Een uitgebreid en betrouwbaar taxatierapport dat door alle Nederlandse en veel buitenlandse financiële instellingen wordt erkend.

Taxatierapport ‘s-Heerenberg

Een taxatierapport is niet alleen ten behoeve van financiering met of zonder NHG, er vele andere redenen waarvoor een taxatierapport nodig kan zijn. Hierbij kan je denken aan:

  • Je huidige hypotheek oversluiten;
  • Een erfenis;
  • Belasting;
  • Echtscheiding- boedelverdeling.

Eerst een vrijblijvende waardebepaling

Wil je alleen een indicatie van de waarde van je woning in ‘s-Heerenberg dan is een waardebepaling al voldoende. Wij komen vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling. Zo kun je goed voorbereid beginnen aan de aan– en verkoop van je huidige en nieuwe woning!

Vul het onderstaand contactformulier in voor het aanvragen van de gratis waardebepaling. Dan nemen wij contact op voor het maken van een afspraak! Voor een officiële woningtaxatie in ‘s-Heerenberg kan je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen!