Taxateur Zelhem

Je woning laten taxeren in Zelhem?  Thoma van Dijk Siebelink taxeert woningen in Zelhem en omstreken (DoetinchemDinxperloUlft‘s-HeerenbergWehl en Gaanderen)  in alle soorten en maten. Van een geschakelde woning of een vrijstaande woning tot een studio en van een herenhuis tot een compleet landgoed. Zo weet je exact waar je financieel aan toe bent!

NRVT-gecertificeerde taxateurs Zelhem

Uw huis taxeren kan uiteraard alleen worden gedaan door gecertificeerde taxateurs. Bij ons zijn daarom alle taxateurs NRVT-gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Zij zijn ook lid van de NVM (De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen). Hierdoor ben je 100% verzekerd van een gedegen en objectieve woningtaxatie die verder gaat dan de financiële waarde van de woning.

Tijdens de woningtaxatie in Zelhem worden zaken als regionale marktomstandigheden, lokale bestemmingsplannen en milieuaspecten meegenomen in de beoordeling. Het resultaat mag er uiteindelijk zijn: een volledig en betrouwbaar woningtaxatierapport dat erkend wordt door alle Nederlandse en veel buitenlandse financiële instellingen.

Taxatierapport Zelhem

Naast je eigen huis in Zelhem laten taxeren ten behoeve van financiering met of zonder NHG zijn er diverse andere redenen waarvoor een taxatierapport nodig kan zijn. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Oversluiten hypotheek;
  • Nalatenschap;
  • Belasting;
  • Echtscheiding.

Vrijblijvende waardebepaling

Je bent niet altijd direct een officieel taxatierapport nodig, maar wil je wel graag weten wat de waarde van je woning in Zelhem is? Dan komen wij vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling. Zo kun je goed voorbereid beginnen aan de aan– en verkoop van je huidige en nieuwe woning!

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van de gratis waardebepaling. We bellen je terug voor het maken van een afspraak! Voor een officiële woningtaxatie in Zelhem mag uiteraard ook altijd contact met ons opnemen!